Club Hallbergs Guld


Gå med i Club Hallbergs Guld - ta del av våra erbjudanden!

 

Som klubbmedlem får du bonus på alla dina inköp (med undantag för köp av presentkort), regelbundna klubberbjudanden och inbjudan till aktiviteter. För att bli medlem besök någon av våra butiker eller bli ny medlem i samband med ditt köp i vår webbshop.

 • Bonus på dina köp
 • Unika klubberbjudanden
 • Förmånliga rabatter
 • Info om nyheter och kampanjer
 • Inbjudan till klubbdagar

 

Beställ vårt nyhetsbrev

Vill du beställa vårt nyhetsbrev "logga in" och lämna din e-postadress i din klubbprofil. Är du inte medlem men vill anmäla dig till vårt nyhetsbrev fyll i din e-postadress i sidfoten längst ner på denna sida.

 

Nya medlemsvillkor våren 2018

Med tanke på den framtida GDPR lagen som träder i kraft 25 maj 2018 så kommer vi att publicera våra nya medlemsvillkor under våren 2018 på vår hemsida.

 

 

Logga in på din sida

Klicka på "Logga in" nedan och fyll i dina uppgifter för att se ditt aktuella bonussaldo samt dina sammanlagda köp hittills under kalenderåret.

Har du problem med inloggningen, vänligen skicka ett mail till info@hallbergsguld.se så hjälper vi dig.
 

Du loggar in med ditt medlemsnummer och postnummer. Om du har fått julens klubbutskick så hittar du ditt medlemsnummer ovanför din adress på utsidan av utskicket.

Logga in

Klubbregler

Dessa regler gäller för Club Hallbergs Guld.

Att vara medlem i Club Hallbergs Guld är för närvarande kostnadsfritt. Hallbergs Guld förbehåller sig dock rätten att i framtiden ta ut en mindre administrationsavgift.

 • Du måste ha fyllt 16 år för att kunna bli medlem och är du under 18 år måste målsman godkänna ditt medlemskap.
 • Ditt medlemskap är personligt och kan inte överlåtas.
 • Köp registreras med ditt medlemsnummer eller din legitimation (personnummer).
 • För att vara säker på att få information, erbjudanden och värdekuponger bör adressändring snarast anmälas till Svensk Adressändring. Då uppdateras din adress automatiskt förutsatt att du angivit ditt personnummer vid registreringstillfället. I annat fall anmäler du din nya adress till vår kundtjänst. Information, erbjudanden och värdekuponger skickas inte till adresser utanför Sverige. Du som flyttar utomlands bör därför uppge en adress i Sverige.
 • Samtliga köp är bonusgrundande, med undantag för köp av presentkort.
 • Bonus beräknas efter registrerade köp gjorda under kalenderår, dvs från 1/1 till 31/12. Inför varje nytt år nollställs ditt bonussparande.
 • Bonusen betalas ut under de första månaderna efter bonusperioden i form av en insättning på medlemsnummer/personnummer. Bonusbeloppet kan användas vid ditt nästa köp i våra butiker. Bonusen kan ej inlösas mot presentkort eller kontanter.
 • Dina samlade inköp måste ha ett sammanlagt värde av minst 2 000 kr.
 • Hallbergs Guld har rätt att spara information om dina köp. Du kan när som helst lämna klubben, allt som krävs är ett telefonsamtal till vår kundtjänst, tel 0340-59 54 23. Det går även bra att mejla till info@hallbergsguld.se.
 • Hallbergs Guld förbehåller sig rätten att spärra medlemskapet om det missbrukas.
 • Ditt medlemskap gäller under ett kalenderår och förlängs med ett kalenderår i taget. Hallbergs Guld förbehåller sig rätten att avsluta medlemskap för de medlemmar som ej använt sitt medlemsnummer på tre år.
 • Hallbergs Guld förbehåller sig rätten att ändra klubbreglerna med verkan från och med ett nästföljande kalenderår. Klubbregler för nästföljande kalenderår finns alltid tillgängliga för dig i våra butiker från och med november varje år.

Information om behandling av personuppgifter

Genom att gå med i Club Hallbergs Guld samtycker du till att ditt personnummer används vid behandling enligt följande.

Du ger Iduna AB, 556060-9058 (där Hallbergs Guld ingår) rätt att för marknadsföringsändamål (t ex postala utskick, sms och e-post) och för beräkning av din årsbonus behandla uppgifter som lämnas i ansökan eller som registreras när du använder ditt medlemsnummer.

Du kan skriva till Iduna AB, (som är personuppgiftsansvarig), 432 84 Varberg och begära att dina personuppgifter rättas, tas bort eller anmäla att uppgifterna inte får användas för direkt marknadsföring. Du har även rätt att en gång per år begära information om vilka uppgifter om dig som vi behandlar.

Välkommen till Club Hallbergs Guld!

Nya medlemsvillkor våren 2018

Med tanke på den framtida GDPR lagen som träder i kraft 25 maj 2018 så kommer vi att publicera våra nya medlemsvillkor under våren 2018 på vår hemsida.

 

 

Bonussystemet

Du som är medlem samlar bonus per kalenderår, från 1/1 till 31/12. Din bonus är 3% på inköp från 2 000 kr upp till 30 000 kr och 5% på inköp över 30 001. Denna bonusskala gäller för köp gjorda från 1/1 2013.

Bonusen betalas ut under de första månaderna efter bonusperioden i form av en insättning på medlemsnummer/personnummer. Bonusbeloppet kan användas vid ditt nästa köp i våra butiker. Bonusen kan ej inlösas mot presentkort eller kontanter. Efter varje år nollställs bonusen.

Om du handlat för över 10 000 kr får du, förutom bonuschecken, dessutom en överraskning från Hallbergs Guld. Överraskningen kan vara ett produkterbjudande, en värdecheck eller något liknande.