Hallbergs Guld

Du har inga favoriter ännu

Varukorgen är tom
För att förbättra din upplevelse på Hallbergs guld använder vi cookies. Läs mer
OK

THOMAS SABO som grundades 1984 säljer och distribuerar livsstilsprodukter för kvinnor och män. Idag är de en världsledande aktör inom smycken och klockor. Deras drivkraft är kärleken till mode och en passion för att skapa innovativa, unika och uttrycksfulla smycken. Nyckelegenskapen och det som är signifikant för THOMAS SABO:s värld är ett enormt stort fokus på detaljer. Uttrycksfull och ikonisk design från damkollektionerna, såsom kärleksknuten och de feminina ringarna har alla fått kultstatus i THOMAS SABO:s produktvärld och är mycket eftertraktade av kunder på fem kontinenter.


Du hittar Thomas Sabo i följande Hallbergs Guld-butiker: Umeå, Hamngatan och Drottninggatan Stockholm, Bromma Blocks, Kista Centrum, S:t Per Gallerian och Gränby Uppsala, Östra Hamngatan och Nordstan Göteborg, Frölunda Torg Västra Frölunda, Kungsmässan Kungsbacka, Linköping, Karlskrona, Helsingborg, Lund samt Hansa, Emporia och Triangelns Köpcentrum Malmö.


Våra butiker i Fältöversten Stockholm, Farsta Centrum, Vällingby Centrum, Täby Centrum, Mall of Scandinavia Solna, Nyköping, Västerås, Örebro och Karlstad har ett begränsat sortiment Thomas Sabo.

Varumärke
Thomas Sabo
Thomas Sabo Charms
Material
Pärla,Silver
Pärlor,Silver,Guldpläterad
Roséguld,Silver
Silver
Silver,Guldpläterat
Silver,Guldpläterat,Roséguldspläterat
Silver,Nylon
Silver,Rhodinerat
Silver,Roséguldspläterat
Default
Default
Senaste
Lägsta pris först
Högsta pris först