Hallbergs Guld

Du har inga favoriter ännu

Varukorgen är tom

.

TIPS TILL MORS DAG!

DELBETALA MED KLARNA

UPPTÄCK 27 VARUMÄRKEN!

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KR

THOMAS SABO som grundades 1984 säljer och distribuerar livsstilsprodukter för kvinnor och män. Idag är de en världsledande aktör inom smycken och klockor. Deras drivkraft är kärleken till mode och en passion för att skapa innovativa, unika och uttrycksfulla smycken. Nyckelegenskapen och det som är signifikant för THOMAS SABO:s värld är ett enormt stort fokus på detaljer. Uttrycksfull och ikonisk design från damkollektionerna, såsom kärleksknuten och de feminina ringarna har alla fått kultstatus i THOMAS SABO:s produktvärld och är mycket eftertraktade av kunder på fem kontinenter.


Du hittar Thomas Sabo i följande Hallbergs Guld-butiker: Hamngatan, Drottninggatan, Fältöversten, Bromma Blocks, Nacka Forum och Täby Centrum i Stockholm, S:t Per Gallerian och Gränby i Uppsala, Östra Hamngatan och Nordstan i Göteborg, Frölunda Torg Västra Frölunda, Kungsmässan Kungsbacka, Umeå, Linköping, Örebro, Västerås, Karlskrona, Helsingborg, Lund samt Hansacompagniet, Emporia och Triangelns Köpcentrum i Malmö.


Våra butiker i Farsta Centrum, Vällingby Centrum, Mall of Scandinavia Solna, Nyköping och Karlstad har ett begränsat sortiment Thomas Sabo.

Varumärke
Thomas Sabo
Thomas Sabo Charms
Material
Guldpläterat
Pärlor,Silver,Guldpläterad
Roséguld,Silver
Silver
Silver,Guldpläterat
Silver,Guldpläterat,Roséguldspläterat
Silver,Nylon
Silver,Rhodinerat
Silver,Roséguldspläterat
Default
Default
Senaste
Lägsta pris först
Högsta pris först